Wednesday, May 26, 2010

pembedahan terbesar

aku tahu aku dah lama tidak update . setelah dimarah dengan hebat oleh Munira Muhiyddin , aku rasa aku kena update selalu .


"Moon aku dah beli broadband"
"lepasni selalu lah muka kau je yang selalu aku nampak tercongok on9 FB"
"kwajo ah tu"
"haha . ko update belog sekarang !"
"aku rasa nak delete je belog aku sebab tak best"
"jangan nak gedik !! jawab tag aku bagi . penat aku tag tak pernah jawab"
"baik Moon"

kejam kan Munira Muhiyddin ? haha . baiklah , belog aku dah dibedah secara menyeluruh .
rajin-rajin lah komen di shoutbox baru ye kawan-kawan . bubye :)

2 comments:

  1. wehhhh lawaa da blog kau.
    :)))

    ReplyDelete
  2. jamie : thnx a lot ya..
    rajin2 la jengah..
    huuu

    ReplyDelete