Saturday, May 4, 2013

ini kalilah ke lain kali??


puh! puh! ape yg puh! puh! ni?? berjampi kah? sebenaqnya blog ni dah bersarang lelabah..hehehe..
ni musin PRU baru nak hapdet.. dah bace tajuk?amacam?berbaur politik x?hahaha..xpe tajuk kasi panas sikit..
ni nak cite sikit,eh banyak sebenarnye.. saye dah boleh mengundi buat pertama kalinye! teruje wok!
x saba rasanye nak mengundi pemimipin kesayangan lin! *eh dh mcm iklan kat radio daa, gasak ah!* :)
eh2???napa x caya ke saye dh leh ngundi? nah gambo bukti.
 .....

.....

....

.....

ha, dah caye dah?


so,siapa siapa yang dah daftar tu gi lah ngundi, sebab kita wajib memilih pemimpin yang terbaik untuk memerintah negara Malaysia yang kita sayangi ni..rugi lah dah daftar tp x gi ngundi. kan? kan?

memandangkan saye baru first time nak ngundi so,xtaw la nak ngundi pihak mana,then saye try la tngok video matlutfi yg ni..
dah boleh dah pilih pemimpin yg mane :)
sila pangkah parti pilihan anda :)




4 comments:

  1. Replies
    1. terima kasih! :)
      awak pon,selamat mengundi taw! :)

      Delete
  2. hai sy datang dari contest http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html .. jom join!

    ReplyDelete
  3. done follow sini no. 275
    sudilah kiranya follow me back yea..
    he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

    http://tengkubutang@gmail.com/

    dan my 2nd blog
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete